La paraula pesto prové del genovès pestare que significar moldre en un morter, que és la manera com tradicionalment es prepara aquesta salsa. El pesto és una salsa típica italiana originària d’Itàlia, concretament de la Liguria.
L’ingredient principal és l’alfàbrega genovesa. A més d’aquest ingredient la salsa està formada per una picada de pinyons i all amanit amb formatge parmesà i/o formatge d’ovella així com oli d’oliva.
Segons la tradició italiana, els ingredients del pesto genovès són els següents:
- 200 fulles d’alfàbrega.
- Oli d’oliva
- Pinyons
- Formatge parmesà
- Formatge Picorino
- 2 dents d’all
- Sal
Tasteu els nostres plats amb aquesta reconeguda salsa italiana. A Il Cuore pots demanar els spaghetti, rigatoni, tagliatelle o gnocchi amb la nostra salsa pesto!
Vine a Il Cuore – Pizzeria Restaurant i tasteu els nostres plats elaborats amb ingredients frescos i de màxima qualitat.
Reserva ara!
☎ 977 34 22 47 ✉ info@ilcuore.es