Segurament tots recordareu la salsa bolonyesa dels macarrons de la vostra mare, uns macarrons que només a ella li surten tan bé. Sabíeu que aquesta salsa es va preparar per primer cop l’any 1487? Va ser per celebrar el matrimoni entre Lucrezia d’Este amb el Duc de Ferrara. La llegenda diu que va ser el famós cuiner de l’època Mastro Zafirano que va encarregar-se de preparar el banquet de l’enllaç.
Tot i que a tot el món es coneix la salsa bolonyesa com a salsa per a espaguetis no existeix en la tradició italiana aquest plat. A més, és com una espècie de sacrilegi i s’utilitza principalment amb pastes a l’ou com tagliatelle, pappardelle, farfalle, etc. o en el seu súmmum amb lasanya.
L’autèntic i tradicional ragú bolognese es fa amb els següents ingredients frescos:
- Carn picada de vedella i de porc
- Pastanaga
- Api
- Ceba blanca
- Mantega
- Oli d’oliva verge extra
- Tomàquet
- Sal i pebre
Si voleu provar l’autèntica cuina italiana, sense haver de passar-vos una estona a la vostra cuina, us convidem a que vingueu a Il Cuore – Pizzeria Restaurant i tasteu els nostres plats elaborats amb ingredients frescos i de màxima qualitat.
Reserva ara! ☎ 977 34 22 47 ✉ info@ilcuore.es