La fòrmula de l’èxit per fer pasta

La fòrmula de l’èxit per fer pasta

Un plat de pasta és de les primeres receptes que s’aprenen elaborar en el moment d’iniciació al món culinari. Tot i que bullir pasta pugui semblar senzill, el camí per aconseguir un acabat excel·lent demana una sèrie de processo que poc a poc ens faran...
L’origen controvertit del tiramisú

L’origen controvertit del tiramisú

El tiramisú està considerat una de les grans receptes de la cuina italiana. Tot i això, es tracta d’un postre d’origen relativament recent ja que no comtpa amb una gran tradició al seu darrere. El seu origen el trobem a la regió italiana del Véneto, amb...
Els secrets de la cuina italiana

Els secrets de la cuina italiana

El menjar italià està considerat un dels millors del món i és el paradigma de la dieta mediterrània. L’àpat més important pels italians és el el dinar. Tot dinar tradicional comença amb el que es coneix com la antipasta: un aperitiu a base de formatges, olives i...
Las recetas de Gigi: Tiramisú

Las recetas de Gigi: Tiramisú

El nostre xef Gigi us explica la recepta d’una de les postres italianes amb més fama. Parlem del Tiramisú. Voleu aprendre a fer un autèntic Tiramisú? Esteu atents al vídeo i seguiu les instruccions al peu de la lletra. És molt senzilla de preparar: Què us ha...
Las recetas de Gigi: Pesto alla Genovese

Las recetas de Gigi: Pesto alla Genovese

Si fa unes setmanes us explicàvem la història de la salsa al pesto, avui us ensenyarem pas a pas com preparar-la. De fet qui us ho expliarà serà directament el nostre xef, el Gigi. Voleu aprendre a fer una autèntica salsa al Pesto. Esteu atents al vídeo i seguiu les...
Pasta alle vongole

Pasta alle vongole

Es tracta d’un plat de pasta molt tradicional, sobretot a la cuina italiana. El plat es fonamenta, principalment amb un bon sofregit d’all i oli d’oliva extra-verge, vi blanc i cloïsses que s’obren al ser cuinades al vapor. És un plat senzill...
Història de la Salsa Pesto

Història de la Salsa Pesto

La paraula pesto prové del genovès pestare que significar moldre en un morter, que és la manera com tradicionalment es prepara aquesta salsa. El pesto és una salsa típica italiana originària d’Itàlia, concretament de la Liguria. L’ingredient principal és l’alfàbrega...
El naixement de la salsa bolonyesa

El naixement de la salsa bolonyesa

Segurament tots recordareu la salsa bolonyesa dels macarrons de la vostra mare, uns macarrons que només a ella li surten tan bé. Sabíeu que aquesta salsa es va preparar per primer cop l’any 1487? Va ser per celebrar el matrimoni entre Lucrezia d’Este amb el Duc de...
Ets un expert de la cuina italiana?

Ets un expert de la cuina italiana?

La pizza és un dels productes més populars avui dia. Els americans consumeixen l’equivalent a 100 hectàrees de pizza per dia. Realment és un producte fàcil de cuinar i qualsevol pot tenir pretensions de xef italià però, realment som experts en pizza italiana? Aquí et...
Tipus de pasta

Tipus de pasta

La pasta és un dels aliments més habituals i acceptats gràcies a que admeten multitud de preparacions i són fàcils de fer. La varietat de tipus de pastes alimentàries es immensa. La pasta fresca és aquella que, un cop elaborada, no se sotmet a un procés...

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Free Divi WordPress Theme, Find new Free Android Games at dlandroid24.com