Es tracta d’un plat de pasta molt tradicional, sobretot a la cuina italiana. El plat es fonamenta, principalment amb un bon sofregit d’all i oli d’oliva extra-verge, vi blanc i cloïsses que s’obren al ser cuinades al vapor. És un plat senzill d’elaborar, només són necessaris aquests ingredients:
- 500 g de pasta
- Oli d’oliva
- Alls picats
- Julivert
- Cloïsses
- Sal
- Vi blanc
- Pebre negre
- Tomàquets xerri
La pasta se serveix «al dente» i a Il Cuore podràs escollir entre diversos tipus de pasta , tot i que s’acostuma a servir amb espaguetis. Aquest és un dels plats que podràs degustar al nostre restaurant, plats de l’autèntica cuina italiana cuinats per persones autòctones d’Itàlia. D’aquesta manera garantim les millors receptes i podem transmetre el sabor italià.
Vine a Il Cuore – Pizzeria Restaurant i tasteu els nostres plats elaborats amb ingredients frescos i de màxima qualitat.
Reserva ara!
☎ 977 34 22 47 ✉ info@ilcuore.es